Podzimní úklid? To chce klid!

Podzimní úklid? To chce klid!
na dotaz na dotaz

S použitím těch pravých prostředků vaše domácnost, kterou sdílíte s mazlíčky může zářit čistotou po celý rok. Máme pro vás pár praktických rad, tipů a doporučení na ověřené a bezpečné prostředky, které vám k tomu pomůžou.

Ááá, už vám to taky začíná? Dojdete z procházky a zjistíte, že váš pejsek má tlapy celé od bláta a vlhkou srst, protože venku už nastal nefalšovaný podzim. Tak jak s tím jednoduše a rychle naložit, než vám ti malí nezbedové rozšlapou nepořádek po celém bydlení?

Návrat z venčení nemusí hned znamenat to, že chlupáč poputuje rovnou do vany. Stačí mít po ruce třeba Víceúčelové vlhčené ubrousky Menforsan v praktickém uzavíratelném balení. Mějte je vždy připraveny rovnou v předsíni či na verandě a čtyřnožci jimi hned můžete otřít čumáček, tlapičky i zadek.

Menforsan podzimní úklid

Jestliže se však při větší procházce stihl pes opravdu ušpinit až po uši, nezbude vám do vany s ním opravdu zavítat. Taková koupel však nemusí být nic nepříjemného pro vás ani pro něj. Zvolte přírodní kosmetiku! Takovou, která nedráždí kůži, nevysušuje srst a navíc příjemně voní. Jako bonus můžete na závěr pejska osvěžit vůní parfému.

Čas od času nezapomínejte na očistu a desinfekci psího bydlení. Zkuste mýdlový gel, se kterým můžete vyprat pelíšek, nebo oblíbenou psí deku. Vrhnete-li se na komplexnejší podzimní úklid, usnadní vám jej vhodné přípravky na vytírání podlahy.

Skamarádil se snad váš chlupáč venku s nějakým psím uličníkem, ze kterého na něj přeskákaly blechy? Nebojte se, i na toto máme řešení. Vydesinfikujte podlahy i pelíšek speciálním antiparazitním sprejem.

Tak co, vrhnete se do podzimního úklidu? Pokud si náhodou nebudete vědět rady s výběrem toho pravého úklidového pomocníka, neváhejte se na nás obrátit.

 

Autor: Dominika, tým Labet