Popis:
Pšenice je jednou z nejstarších kulturních plodin a mnoho našich babiček by určitě řeklo, že je i základem stravy. Vločky se vyrábějí z pšenice ozimé a jsou hned druhé největší, po ječných vločkách. Jejich výhodou je neutrální chuť a použití bez zpracování. Během minuty je tak můžeme přidat do kaše nebo jogurtu a pozvednout hodnotu takové snídaně či svačinky. Protože pšeničné vločky dobře drží tvar a jsou kvalitním pojivem, lze s nimi snadno pracovat při přípravě knedlíčků, pečiva nebo karbanátků.
Návod k přípravě:
Vařte 2 minuty v mléce či rostlinném nápoji, nebo přelijte vroucí vodou a nechte cca 10 minut odstát.
Upozornění:
Alergeny: Lepek. Může obsahovat stopy, arašídů, skořápkových plodů a sóji.
Složení:
BIO pšeničné vločky.
Obsah:
250 g
Výrobce:
Allnature, s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 1 377 kJ/329 kcal |
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
2,0 g 0,3 g |
Sacharidy z toho cukry |
60,9 g 2,5 g |
Bílkoviny | 11,7 g |
Sůl | 0,0 g |
Výrobce | Allnature |